Haagse wijkagent ontdekt liefdesverhaal à la Romeo en Julia

Sommige mensen zijn tot alles in staat voor de liefde. Zo zag een inwoner van Den Haag regelmatig een jongen via het balkon naar boven klimmen, om vervolgens de woning van iemand anders te betreden. De wijkagent ontdekte echter dat er liefdesverhaal achter zit, dat een beetje doet denken aan dat van Romeo en Julia.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Nadat de wijkagent de eerst keer een telefoontje kreeg van de bezorgde buurtbewoner ontving, vroeg hij om een foto te maken van het voorval. Het duurde niet lang voordat de attente buur de jongeman opnieuw betrapte en een foto kon doorspelen aan de politie.

Met de foto onder de arm trok de agent naar het getroffen huis. Eenmaal daar vond hij een moeder en haar twee dochters, die met verstomming waren geslagen. Ze hadden nooit sporen van een inbraak aangetroffen en niets was uit hun huis gestolen. Maar toen de politieman de foto toonde, kwam de aap uit de mouw.

Een van de dochters had een geheim vriendje. Ze dacht dat haar moeder tegen hun relatie zou zijn en hield ze daarom verborgen. Moederlief heeft nadien een gesprek gehad met haar 'Julia' en besloten dat 'Romeo' de volgende keer langs de voordeur mag komen.

De wijkagent bedankte de buurtbewoner nog voor zijn rol in het liefdesverhaal en deelde het verhaal op de Facebook-pagina van Politie Zuiderpark, waar het al snel heel wat aandacht kreeg.

Archiefbeeld AFP / M. Lapira

News

meer News