Harley Davidson zoekt stagiaires voor een roadtrip door Amerika

Harley Davidson is op zoek naar mensen om bij hen een droomstage te vervullen. Het Amerikaanse motormerk wil acht geluksvogels twaalf weken op een van hun bekende modellen door de Verenigde Staten sturen om hun ervaringen om sociale media te delen. En aan het einde van de rit wacht een grote verrassing.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Stop met zoeken naar dé perfecte stageplek, we hebben ze gevonden. Harley Davidson is een wereldwijde zoektocht begonnen naar acht jongeren die voor het Amerikaanse motormerk de Verenigde Staten willen doorkruisen. Op een van hun wereldberoemde tweewielers, natuurlijk. Het enige wat je tijdens die 'stage' zal moeten doen: je ervaringen delen op sociale media.

Een Harley-motor voor altijd voor je deur

Harley biedt de gelukkigen eigenlijk een marketing- en communicatiestage aan. Eerst krijgen de stagiairs een opleiding in het hoofdkwartier van het bedrijf in Milwaukee. Daarna moeten ze 12 weken de baan op. Aan het einde van die tour wacht de stagiairs een groot cadeau, want de motor waar ze al die weken op gereden hebben, mogen ze mee naar huis nemen. Dat is net iets beter dan die koffietas die je op je vorige stageplek gestolen hebt.

Wat moet je doen om je kandidaat te stellen? Je moet voor 11 mei een CV doorsturen naar FreedomInternship@Harley-Davidson.com. Dat moet niet het klassiek A4'tje, maar je mag je creativiteit aanspreken en met iets bijzonders afkomen, zoals filmpje, een heel essay over je liefde voor motoren of een foto-collage. De keuze is aan jou.