Hartverwarmend: ober ontfermt zich over peuter zodat moeder even kan ontspannen

Heel wat moeders kunnen bevestigen dat het geen sinecure is om af te spreken met vriendinnen als je kleine koter ook deel uitmaakt van het gezelschap. Daar kan de Britse Katie Donaldson van meespreken.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Tijdens een etentje met haar vriendinnen schoot de ober, Mark Quinn, te hulp. Om de tien minuten kwam hij een praatje maken met haar 2-jarige dochter Pixie. Hij serveerde haar drinken en sneed haar pizza in bijzonder kleine spiesjes.

Als kers op de taart bracht hij de peuter ook een ijsje. Het duo zette zich aan een aparte tafel en ze smulden samen het dessert op.

Achteraf schreef Donaldson een heuse Facebookpost om de kelner in de bloemetjes te zetten. "Die tijd apart was echt hemels", vertelt ze. "Bedankt om een drukke moeder even in alle rust te laten eten. Bedankt om mijn dochter te verwennen als een prinses. En bedankt om alles uit de kast te halen voor mensen die je nog nooit eerder had gezien."

De lofzang werd uiteindelijk meer dan 300 keer gedeeld en bereikte ook Quinn. "Ik probeer gewoon altijd mijn best te doen klanten", zei hij bescheiden. "Pixie was bovendien enorm schattig en we hadden een klik. Het was dus de normaalste zaak van de wereld om haar gezelschap te houden."