Heidi Klum vindt de liefde bij gitarist van Tokio Hotel

Heidi Klum is van de markt. Het Duitse ex-topmodel werd gespot terwijl ze innig aan het zoenen was met de 14 jaar jongere Tom Kaulitz. Die kennen we nog als gitarist van de Duitse rockband Tokio Hotel.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Heidi Klum mag opnieuw proeven van de liefde, al viel haar keuze voor een nieuwe partner wel op een opmerkelijk persoon. De 44-jarige Duitse schone werd uitgebreid kussend opgemerkt in de armen van Tom Kaulitz. De Duitser is niet alleen 14 jaar jonger, maar vooral ook bekend als de gitarist van Tokio Hotel.

"Ik ben vrijgezel"

Klum is voorlopig nog volop bezig met de opnames van 'America's Got Talent'. Kaulitz kwam het voormalige supermodel dan ook bezoeken in de Verenigde Staten, waar de Daily Mail hen samen kon fotograferen. Nochtans liet de Duitse onlangs weten aan Ellen Degeneres dat ze vrijgezel was en genoot van haar vrijheid.

De presentatrice van 'Project Runway' was jarenlang samen met de Britse zanger Seal, met wie ze drie kinderen kreeg. Hij adopteerde ook een kind dat Klum kreeg tijdens een relatie Flavio Briatore, ex-teambaas in de Formule 1. In 2012 ging het koppel uit elkaar. Tot 2017 was ze samen met de Amerikaanse kunsthandelaar Vito Schnabel.