Hier brengen Pippa en James hun huwelijksreis door

Vorige zaterdag stapten Pippa Middleton en James Matthews in het huwelijksbootje. Na het sprookjesfeest trokken de tortelduifjes naar een paradijselijk eiland in Frans-Polynesië om er hun honeymoon door te brengen.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Ooit was het Tetiaroa eiland eigendom van filmster Marlon Brando. In 1962 vonden daar de opnames plaats van de film 'Mutiny on the Bounty'. De acteur werd op slag verliefd en besloot het eiland voor 99 jaar te huren. Zo zou hij er heel zijn leven van kunnen genieten.

In 2004 stierf de ster en vanaf dan heeft het eiland nog maar één bewoner, zijn zoon Teihuto. Die wou er een exclusief vakantieparadijs van maken, maar had er het budget niet voor. Tien jaar later kon een projectontwikkelaar die droom waarmaken. Zo ontstond het luxeresort The Brando. Ook oud-president van Amerika Barack Obama en zijn vrouw brachten Tetiaroa een bezoek.

Eigen luchtvaartmaatschappij

Wie het eiland wil bereiken, moet eerst een tussenstop in Tahiti maken. Van daaruit biedt het resort een shuttledienst aan en word je met een vliegtuig van de eigen luchtvaartmaatschappij Air Tetiaroa in 20 minuten tijd naar het paradijselijke plekje gebracht.

Wil je zoals Pippa en James een droomvakantie of -honeymoon, dan moet je voor een overnachting zo'n 2.750 euro neertellen. Het eiland telt 35 villa's met privézwembad en bioscoop.