Hier worden mannen droevig van

Gedaan met de strijd om ‘het sterkste geslacht', want zowel mannen als vrouwen moeten af en toe eens een traan wegpinken. Ookal doen ze zich graag voor als stoere kerels, toch moeten ook de mannen toegeven dat ze soms triest zijn. En wel om het volgende :
door
annemie
Leestijd 1 min.

Iemand uit zijn gezin heeft iets bereikt

Of het nu goede resultaten zijn, een uitbreiding van het gezin betreft of het behalen van een veterstrikdiploma… Dan laat hij zijn man tears lopen.

Herinneringen aan vroeger

Wanneer hij een verjaardagskaart terugvindt van een vorig lief, een kattebelletje van zijn mama waarin ze zegt dat ze heel fier is op hem of een bevlekte postzegel uit het land waar jullie tien jaar geleden op huwelijksreis gingen. Herinneringen zijn gevoelens, en gevoelens zijn emotie. En dat betekent soms ook een potje blèren.

Wanneer hij voor lang naar het buitenland trekt

Want geef nu toe, hij kan zijn familie toch niet missen ? Dat geldt ook voor zijn vrienden, zijn lief en zijn hondje.

Wanneer hij in zijn ogen faalt

Hij legt zichzelf steeds doelen en verwachtingen op, maar hij kan ze niet allemaal inlossen. En wat lucht dan meer op dan een stevige huilbui ?

Het idee dat iemand uit zijn entourage zal overlijden

Toegegeven, daar worden we allemaal wel droevig van. Maar we moeten niet vooruitlopen op de zaken, en vooral niet doemdenken. Dus ga dat maar vertellen aan jouw big baby wanneer hij in een hoekje zit te druilen.