Hilarisch filmpje introduceert jury van 'De Slimste Mens'

Begin oktober gaat het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' van start. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Met een pauselijk filmpje stelt presentator Erik van Looy zijn nieuwe juryleden voor. 
door
lisa.theunis
Leestijd 1 min.

Voor het vijftiende seizoen zetelen maar liefst twaalf apostelen in de jury van de de populaire VIER-quiz. Zij zorgen voor de humor en hilariteit van het programma.

Heel wat oude bekenden zijn opnieuw van de partij, zoals Jeroom, Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer en Stefaan Degand. Daarnaast frissen nieuwe gezichten de groep op, waaronder Sam Gooris en Karen Damen de groep op.

Twee draaidagen waren nodig om de trailer te maken en er werd gefilmd op twee locaties: de opera van Gent en de Engelenburcht in Tildonk. Een vijftigtal figuranten mocht hun intrede maken op de set en in totaal waren er 100 kostuums nodig om iedereen in thema te kleden.

 

De volledige jurylijst:

Jeroom, Philippe Geubels, Maaike Cafmeyer, Sven De Leijer, Marc-Marie Huijbregts, Bart Cannaerts, Stefaan Degand, Jonas Geirnaert, Karen Damen, Jan Jaap van der Wal, Wim Helsen en Sam Gooris.