Hilarisch. Jongens houden begrafenis voor maat die "bezweken" is aan een relatie

Ben Hull is een Britse student die onlangs zijn goede vriend Adam Milner heeft verloren. Adam heeft namelijk sinds kort een vriendinnetje. Om zijn makker en hun mooie vriendschap te herdenken, heeft Ben zijn begrafenis georganiseerd.
door
Ruth
Leestijd 1 min.

Ben deelde foto's van het droevige evenement op Twitter, inclusief een beeld van een tafel waarop enkele van de favoriete objecten van de jonge Adam te vinden waren, waaronder videospelletjes en een pak sigaretten.

We held a funeral for our friend taken by a relationship #wemissyouadam pic.twitter.com/P4a08TtOVb

— Ben Hull (@benhull69) February 10, 2017

“We wonen allemaal op dezelfde verdieping en gaan vaak samen uit”, aldus de 19-jarige Hull. “Toen kreeg Adam ineens een vriendin, en begonnen we hem steeds minder te zien.”

Tijdens de begrafenis gaf Ben een speech opgedragen aan zijn “gesneuvelde vriend” en nodigde hij ook anderen uit om een woordje te zeggen. Daarop zongen de jongens hun versie van ‘Can't Take My Eyes Off Of You'.

 

Adam zelf was niet uitgenodigd op de ceremonie, en bleef die avond in zijn kamer. “We vonden zijn aanwezigheid niet gepast”, aldus Hull. “Na de dienst bedankte Adam ons voor onze inspanningen. Hij heeft ook gezegd dat hij over ons zal waken.” Blijkbaar kon de nieuwe vriendin van Adam wel lachen met het hele gebeuren. “Ze weet ondertussen al hoe we zijn”, bevestigt Ben.