HILARISCH. Trump bewijst hoe intelligent hij is door vijf woorden te herhalen (video)

Donald Trump, de president van de Verenigde Staten, heeft erop aangedrongen dat een cognitieve test die hij onlangs heeft afgelegd 'moeilijk' was. Hij gebruikte daarbij het voorbeeld van een vraag waarbij de patiënt wordt gevraagd vijf woorden te onthouden en te herhalen.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

"Persoon, vrouw, man, camera, tv", legde Trump uit, waarbij hij zei dat het op volgorde zetten van de woorden "extra punten" waard was, en dat hij de taak gemakkelijk vond.

 

Trump's description of a cognitive test is mesmerizing pic.twitter.com/Gx4o9HNaXR

— Shane Goldmacher (@ShaneGoldmacher) July 23, 2020

"Ze zeiden dat niemand het op orde kreeg, het is eigenlijk niet zo eenvoudig. Maar voor mij was het gemakkelijk. En dat is geen gemakkelijke vraag",  vertelde hij aan Fox News.

Joe Biden

Trump legde de test uit en zei dat de arts na verschillende vragen terugkeerde naar de lijst met woorden en Trump vroeg om ze te herhalen. "En jij gaat,‘ persoon, vrouw, man, camera, tv. Ze zeggen: 'Dat is geweldig. Hoe heb je dat gedaan? '‘ Ik doe het omdat ik een goede herinnering heb? Omdat ik er cognitief ben'."

"Ik wed dat je de laatste vijf vragen niet eens kon beantwoorden. Ik durf te wedden dat je dat niet kon, ze worden erg moeilijk, de laatste vijf vragen", zei Trump nog aan de interviewer. "Ik garandeer je dat Joe Biden die vragen niet kon beantwoorden."