Hond met drie pootjes krijgt hilarische photoshopbehandeling

Bradley de hond heeft misschien maar drie pootjes, maar net dat maakt hem een ster op Instagram. Dat en een beetje creativiteit van zijn baasjes. 
door
Kevin
Leestijd 2 min.

Na een auto-ongeluk raakte de linkervoorpoot van Bradley verlamd. Na lang nadien adopteerden Charley Desrochers en zijn vriendin Marianne het beestje, maar nadien volgde het droeve nieuws dat de poot moest worden geamputeerd.

Maar Bradley en Charley lieten het niet aan hun hart komen. Nadat de drievoeter genezen was van de operatie, kwam zijn baasje op een creatief idee. "Ik ben een grote fan van Photoshop. Op een dag was ik met Marianne aan het lachen dat het best grappig zou zijn als Bradley een getekende arm zou hebben waarmee hij menselijke dingen doet", getuigt Desrochers bij Mashable.

Zo gezegd, zo gedaan en het Instagramaccount @mydogbradley was geboren. De feedback is volgens de oprichter ongelofelijk. "Mensen sturen ons foto's van hun driepotige dieren, wat wij hartverwarmend vinden. We hadden geen doel voor ogen met het account, maar het is fantastisch dat dit dieren die een amputatie hebben ondergaan normaliseert", besluit Charley.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight