Hond met scheve snuit vindt net voor Kerstmis nieuwe thuis

Woody, een hond die er een beetje anders uit ziet, heeft net op tijd voor Kerstmis een nieuwe thuis gevonden. Nadat zijn vorige baasjes hem zomaar achterlieten, werd hij geadopteerd door een vriendin van de directrice van Special Need Animal Rescue and Rehabilitation.
door
lisa.theunis
Leestijd 2 min.

De hond Woody was bijna genoodzaakt Kerstmis alleen te vieren. Gelukkig werd hij ondanks zijn aparte uiterlijk toch geadopteerd. Zo kan hij nu genieten van een warme thuis tijdens de feestdagen.

De viervoeter werd als puppy aangevallen door een andere hond. Zijn toenmalige baasjes weigerden hem mee te nemen naar de dierenarts waardoor zijn snuit scheef is gegroeid. Ook nadat ze verhuisden, lieten ze Woody opnieuw aan zijn lot over. Verminkt en vastgeketend kon de hond geen kant op.

Redders in nood

Gelukkig kregen de buren de arme stakker in het oog. Zij gaven hem voedsel en water tot het dier gered werd door Special Need Animal Rescue and Rehabilitation (SNARR). Nadat de hond daar een tijdje doorbracht, werd hij net op tijd voor de feestdagen geadopteerd. Woody's nieuwe baasje Jamie Bond is een vriendin van de directeur van de dierenbeschermingsorganisatie.

Geen negatieve gevolgen

"We krijgen heel wat dieren binnen met allerlei soorten problemen, maar zoiets als dit had ik nog nooit gezien", vertelde hoofd van SNARR Courtney Bellew aan Lad Bible. "Woody is een superlief beestje. Ik werd direct verliefd op hem. Dat hij er een beetje anders uitziet dan normaal, interesseert ons niet."

Hoewel de viervoeter een aparte look heeft, houdt hij geen medische problemen over aan zijn verleden. Ondertussen is Woody acht maanden oud en geniet hij van zijn liefdevolle nieuwe thuis.

Facebook / SNARR Animal Rescue Northeast

Facebook / SNARR Animal Rescue Northeast

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight