Hondenoppas betrapt terwijl ze naakt door het huis loopt en man uitnodigt

Een hondensitster mag voortaan niet meer ingehuurd worden nadat bleek dat ze naakt rondliep in het huis van de eigenares. Bovendien liet ze meermaals een man over de vloer komen waarmee ze naar de slaapkamer ging.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Rosie Brown zocht onlangs een hondenoppas en schakelde de hulp in van Wag!, een app die hondensitters aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Ze nam Casey Brengle aan, een 26-jarige vrouw die meer dan 200 vijfsterrenrecensies achter haar naam had staan en bood haar 315 dollar (zo'n 350 euro) aan om vier dagen op haar honden te passen.

Plots kreeg Brown een waarschuwingsbericht van de beveiligingscamera in haar huis in Californië. “Op de beelden zag ik een man in ons huis, iemand die ik niet had verwacht. Even later zag ik hoe Brengle hem innig kuste en ze samen de slaapkamer in liepen”, vertelt ze aan KABC.

Naakt in zetel

De Wag!-app legt de hondenoppassers nochtans strikte regels op. Zo is het niet toegelaten om andere mensen uit te nodigen in het huis van de hondeneigenaars. Bovendien is uit de beelden gebleken dat Brengle de hondjes maar enkele minuten per dagen uitliet, terwijl de hondensitterservice aangeeft dat dat minstens een half uur tot een uur moet worden gedaan.

Daarnaast was Brengle ook volledig naakt te zien in het huis van de eigenares. De vrouw ging ook zonder kleren in de zetel zitten, iets wat de eigenares erg vervelend vindt. “Ze zat naakt op mijn favoriete stuk van de zetel. Ik durf het niet meer aan te raken”, klinkt het.

Geen seks gehad

Brengle excuseerde zich voor haar gedrag, maar beweert dat ze geen seks had in de slaapkamer. “Ik heb inderdaad naakt rondgelopen. Ik had het warm, en ik hou er niet van om kleren te dragen. Wat de slaapkamer betreft: de eigenares mag denken dat ik daar seks heb gehad, maar dat klopt niet”, reageert ze.

De hondensitterservice heeft Brengle intussen van hun lijst geschrapt. “Haar gedrag was onaanvaardbaar en druist in tegen onze richtlijnen. We verwachten van onze werknemers dat ze zich professioneel gedragen”, aldus een woordvoerder van Wag!.