Hoogzwangere Natalia naakt op cover: "Heftig, alle veranderingen in mijn lichaam"

Natalia Druyts is in haar blootje te bewonderen op de cover van een weekendmagazine. Ze deelde enkele foto's van die shoot op Instagram met een positieve boodschap.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Enkele maanden geleden kondigde Natalia aan dat ze zwanger is. Intussen weten we dat de 38-jarige zangeres en haar vriend Frederik in maart een dochtertje verwelkomen.

"Omarm je lichaam"

Onlangs poseerde Natalia zonder kleren voor een weekendmagazine. Op Instagram deelde ze enkele foto's en benadrukte ze dat het belangrijk is om je lichaam te omarmen zoals het is. “Meisjes en vrouwen: hou van je lichaam. Het is de eerste en belangrijkste relatie waar je trots op moet zijn omdat ze er altijd zal zijn. Verwens alsjeblieft geen lichaamsdelen, maar omarm ze. En wees trots op je kwetsbaarheid als je een leventje in je draagt. Dankbaar voor deze shoot. Heftig, alle veranderingen in mijn lichaam, vooral hormonaal dan. Maar ik vertrouw er oh-zo hard op. Zoals ik al dacht, is dit het grootste avontuur dat ik nog niet was aangegaan. Nog zes weken te gaan! Hoplaaa”, schreef ze.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.