Hoogzwangere 'Temptation'-Amber verbaast volgers: "Hoe kan je zo mooi zijn?" (foto)

Amber en Arda uit ‘Temptation Island' worden binnen enkele weken mama en papa. Om haar laatste zwangere dagen in de kijker te zetten, deelde Amber een prachtige foto van haar bolle buik.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De zwangerschap van Amber werd al uitvoerig belicht in de media. Niet alleen omdat Amber en Arda erg geliefd waren in ‘Temptation Island', maar ook omdat Amber ervan uitging dat ze niet op natuurlijke wijze zwanger kon geraken. Dat gebeurde dan toch, al vrij vroeg in hun relatie. Intussen weten we ook dat het een jongetje wordt.

Verhuizen

Amber is nu 37 weken ver. De bevalling staat met andere woorden voor de deur en dus zijn ze al volop aan het verhuizen om hun kindje de beste leefomgeving te bieden. Met een foto van haar bolle buik telt ze samen met haar Instagramvolgers af naar hét moment.

Kleedje

Die zijn erg enthousiast over hoe ze eruitziet en welk kleedje ze draagt. "Hoe kan je zo mooi zijn? Als ik zwanger zou zijn, dan zou ik er echt uitzien als een ontplofte aardappel, denk ik", "Wauw", "Mooie mama in spe", "Prachtig" en "Zou ik misschien mogen weten waar die jurk van is?", klinkt het onder meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram