Hunger Games-cast steunt Parijs in stilte én met lintjes

De cast van 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2' verscheen gisteren op de rode loper. Allemaal hadden ze lintjes opgespeld met de kleuren van de Franse vlag. Dat meldt Variety. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Foto's AFP / M. Ralston

Fans van 'The Hunger Games'-reeks keken reikhalzend uit naar het vierde en laatste deel. Normaal gezien zou 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2' feestelijk in première gaan, maar na de gebeurtenissen in Parijs kreeg het een sober karakter.

Eerder werd aangekondigd dat interviews met de acteurs en makers van de film geschrapt werden. "De rest van het evenement gaat door zoals gepland uit respect voor de geweldige fans die onze films altijd met passie hebben gesteund", aldus filmstudio Lionsgate.

De lintje vormden een stille steun aan de nabestaanden van de slachtoffers. Wel liet actrice Elizabeth Banks via Twitter van zich horen: "We voelen mee met Frankrijk waar we zoveel fans hebben."

Our hearts are with you France where we have so many amazing fans. #MockingjayPart2 @TheHungerGames pic.twitter.com/3LwrfeQOSv

— Elizabeth Banks (@ElizabethBanks) 17 november 2015

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight