Huwelijksaanzoek 'gone wrong': ring valt in straatrooster

De New Yorkse politie gaat de romantische tour op met een opmerklijk opsporingsbericht. Het onderwerp van het bericht? Een koppel dat haar verlovingsfoto verloor op Times Square.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Afgelopen vrijdag vroeg een man zijn vriendin ten huwelijk op Times Square. Maar door alle opwinding liet de man de verlovingsring in een straatrooster vallen toen zijn vriendin 'ja' zei. In paniek belde het koppel de politie. Enkele agenten zetten meteen een zoekactie op, maar moesten het pas verloofd koppel teleurstellen. De ring was onvindbaar. Het koppel droop ontgoocheld af.

Twitter

Maar de politie gaf niet op. De verlovingsring werd alsnog teruggevonden en schoongemaakt. Eén probleempje: de man en zijn verloofde hadden geen contactgegevens of namen achter gelaten. Met behulp van een opsporingsbericht op Twitter hoopt de politie dat ze het koppel terug kan verenigen met het kleinood.

Here's a photo of the ring our officers recovered (and cleaned!) Call 1-800-577-TIPS or DM @NYPDTips if you know the happy couple so we can return it to them! pic.twitter.com/hzFXxuMVJW

— NYPD NEWS (@NYPDnews) 1 december 2018