Iggy Azalea aangeklaagd door omvergereden skater

De Australische rapper Iggy Azalea is aangeklaagd door een man die in november 2016 werd aangereden door de Jeep die destijds op haar naam stond. Zij zat wel niet achter het stuur. Dit meldt The Blast.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

De man was aan het skaten toen hij tijdens het oversteken van een straat in Hollywood werd aangereden door een Jeep Wrangler. De auto stond op naam van de vrouwelijke rapper Iggy Azalea, bekend van haar fameuze derrière en het nummer 'Fancy' in samenwerking met Charli XCX.

Uit rechtbankstukken blijkt dat een zekere Ayoub Kharbouch achter het stuur zat. Dat is de jongere broer van Azaleas ex-vriend French Montana, eveneens een bekende rapper. Volgens het slachtoffer reed de automobilist 'roekeloos en zorgeloos' en was hij bezig met Snapchat op zijn mobiele telefoon.

Emotionele schade

De skater, Jeffrey Linett, eist een schadevergoeding en beweert dat hij door het ongeval fysieke en emotionele schade heeft opgelopen. Hij heeft naast Iggy Azalea ook Kharbouch aangeklaagd.

Azalea kan de rechtszaak missen als kiespijn nadat haar tournee in oktober werd geannuleerd. Begin deze maand werd ook bevestigd dat haar contract met record label Island Records was beëindigd.