Inspirerend: fotograaf toont voor- en nafoto's van zijn strafste beelden

Sommige foto's zien er zo prachtig uit dat je zou denken dat ze gemaakt werden in peperdure studio's. De Amerikaanse fotograaf Calob Castellon toont op Instagram dat zelfs de meest gewone plaatsen als set kunnen dienen.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Fotograaf en grafisch ontwerper Calob Castellon maakt adembenemende foto's van mensen en bewerkt ze zodanig dat het lijkt alsof ze in de duurste fotostudio's ter wereld werden gekiekt.

Zijn foto's geven vaak een dromerige indruk door vakkundig te spelen met licht. De meeste fotografen houden hun magie liever geheim, maar deze talentvolle man niet.

Televisiewinkel

Calob, die in Californië woont, vindt het net leuk om zijn ‘achter de schermen'-werk op Instagram te delen. Zo zien we hoe hij een supermarkt, een televisiewinkel of zelfs een bankautomaat als achtergrond gebruikt voor zijn foto's. Vervolgens bewerkt hij zijn ‘alledaagse' foto's digitaal om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Hieronder kan je enkele voorbeelden van zijn fotowerk bewonderen. Klik op het pijltje naar rechts om een kijkje te nemen achter de schermen.