Instagramster wil perfecte foto maken op rotswand, maar begaat pijnlijke blunder (video)

Een Australische influenster heeft een ongelukje gehad tijdens het poseren voor een foto op Instagram. Ze schoof van een rotswand in een meer. Gelukkig raakte ze niet gewond.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Alex Baxter reist al drie jaar rond door Australië en deelt haar avonturen met haar 4.300 volgers. Onlangs bezocht ze het nationaal park Karijini in West-Australië en kroop ze in een kleedje een rotswand op voor een spectaculaire foto.

Plots verliest ze haar grip en glijdt ze de wand af tot in het meer. Ze deelde de beelden zelf op Instagram en kon er wel om lachen. “Free Solo 2: Wraak van de Berg”, knipoogde ze.

Leedvermaak

Haar video haalde intussen al meer dan 85.000 likes. “Dit heeft mijn dag gemaakt”, “Ik verwachtte al zoiets, maar het was zelfs grappiger dan ik gedacht had” en “Dit is waarom ik geen rotsen beklim”, klinkt het onder meer.

Sommigen gingen dan weer over tot leedvermaak. “Heerlijk! Dit zou alle ‘influencers' moeten overkomen die naar afgelegen plaatsen gaan en er foto's van delen op hun sociale media” en “Wist je dat het mogelijk is om ergens naartoe te gaan en het NIET te delen?”, lezen we ook.