Jack Daniels fleurt feestdagen op met adventskalender met whiskey

De advent is dit jaar nog wat extra speciaal, want Jack Daniels heeft voor de gelegenheid een adventskalender gemaakt op basis van whiskey. Aftellen naar Kerstmis kan zo elke dag met een klein flesje whiskey, telkens een andere smaak.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

De feestdagen zijn een vrolijke gebeurtenis en daar wil Jack Daniels ook aan bijdragen. Het Amerikaanse whiskeymerk heeft speciaal voor de gelegenheid een adventskalender met whiskey op de markt gebracht. Advent is de naam voor de 24 dagen in aanloop naar Kerstmis, waarin christenen zich voorbereiden op de herdenking van de geboorte van Jezus. Traditioneel zit er een stukje chocolade achter elke dag van een adventskalender, maar het kan dus ook whiskey zijn.

Over de grens piepen

Jack Daniel's Tennessee Whiskey, om exact te zijn. De kalender van Jack Daniels bevat 23 kleine flesjes van de drank, waarin het bedrijf de verschillende versies van de whiskey aan bod laat komen. Zo zal je Jack Daniel's Tennessee Honey, Jack Daniel's Tennessee Fire, and Jack Daniel's Gentleman Jack kunnen proeven. Het geheel werd de 'Festive Whiskey Calendar' gedoopt.

Een nadeel is dat de kalender momenteel enkel in het Verenigde Koninkrijk wordt verkocht. Je kan natuurlijk wel proberen om het online aan te schaffen. Hoe dan ook, je hebt nog 47 dagen tot Kerstmis er is, dus tijd genoeg om een plan uit te werken.