J.K. Rowling heeft een nieuwe Twittervriend

De Britse schrijfster J. K. Rowling is een Italiaanse basketbalspeler beginnen te volgen op Twitter. Ze voegt daarmee een nieuwe naam toe aan haar select vriendenlijstje.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

De Italiaanse basketbalspeler Gigi Datome liep tijdens een wedstrijd met zijn Turkse club Fenerbahçe een hoofdwonde op die niet zo vreemd is voor Potter-fans. Het ziet eruit als de bliksemschicht die Rowlings beroemde tovenaarsleerling op zijn voorhoofd heeft.

In zijn jeugdjaren was Datome een gigantische fan van de Potter-boeken. Hij vroeg zijn volgers om de foto zoveel mogelijk te delen zodat hij de schrijfster kon ontmoeten. Rowling antwoordde dat niemand zo'n litteken op zijn voorhoofd nodig heeft om haar te ontmoeten.

De schrijfster heeft tien miljoen volgers, maar toont zelf minder interesse om het sociale medium te volgen. Ze heeft de basketter toegevoegd aan haar vriendenlijst, waarmee de teller op 462 komt te staan.

Where is your Voldemort now?? @jk_rowling @GigiDatome pic.twitter.com/4dg3JsfT0o

— Mutombo Kombamba (@TozluMert) 13 maart 2017

.@GigiDatome Just seen this! For the record, nobody needs a lightning-shaped cut to the head to meet me. Get well soon x #donttrythisathome https://t.co/22VoQkUErv

— J.K. Rowling (@jk_rowling) 13 maart 2017