Jon Snow getrouwd met Ygritte uit 'Game of Thrones'

'Game of Thrones'-sterren Kit Harington en Rose Leslie zijn in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel gaf elkaar het ja-woord in het Schotse Aberdeenshire in het bijzijn van heel wat 'Game of Thrones'-sterren.
door
eline.vandenbroucke
Leestijd 1 min.

Kit en Rose speelden in Game of Thrones het koppel Jon Snow en Ygritte. Ook in het echte leven beleefden de twee nu een sprookjeshuwelijk. Kit vroeg zelfs speciaal aan de makers van 'Game of Thrones' om rekening te houden met het huwelijk, want op dit moment draait de ploeg het achtste en laatste seizoen van de populaire reeks. Heel wat collega's tekenden dan ook present, zoals Peter Dinklage, Sophie Turner, Emilia Clarke en Maisie Williams. Na de ceremonie werden de sterren verrast door een optreden van de Britse band Mumford&Sons.

Meer geluk dan in de serie

De dertigers kregen in 2012 voor het eerst een relatie. Die hield maar een jaar stand, maar in 2014 werd het koppel opnieuw samen gespot. De tortelduifjes hebben vorig jaar in september hun verloving bekendgemaakt in de krant The Times. In de serie verliep het liefdesgeluk van de twee iets minder voorspoedig, want Jon Snow verloor zijn geliefde Ygritte in het vierde seizoen van de hitreeks.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight