Josje Huisman heeft heel wat bekijks op filmpremière 'Allemaal Familie'

Gisterenavond is de nieuwe Vlaamse film ‘Allemaal Familie' in première gegaan. Naast een arsenaal aan BV's die op de rode loper verschenen, had ex-K3 zangeres Josje Huisman heel wat bekijks toen ze poseerde in een verhullende jurk.
door
Liza
Leestijd 1 min.

Huisman ging afgelopen avond met alle aandacht lopen tijdens de première van de langverwachte film. Ze droeg een behoorlijk gewaagd kleedje met een doorzichtig bovenstuk en twee bollen die net haar tepels konden verbergen. Daarnaast stond er nog ‘together forever' geschreven op het kledingstuk. Het waren dus niet de acteurs van de film die de meeste opvallende aanwezigen waren.

 

De film

‘Allemaal Familie' is vanaf woensdag te zien in de bioscoop. De cast bestaat uit onder meer Nathalie Meskens, Bill Barberis, Tom Audenaert, Steve Geerts, Wouter Hendrickx, Inge Paulussen, Bob De Moor, Michaël Pas en Els Olaerts. De film vertelt het verhaal van de familie De Roovere, waarin iedereen op zijn manier voor problemen komt te staan. "Het leven is niet altijd happy", vertelt actrice Nathalie Meksens. "Maar in de film zit wel veel hoop. Soms moet je ook gewoon met je miserie kunnen lachen. Dat kan deugd doen."