Journaliste geeft toe dat ze masturbeert tijdens pauze op het werk

Iedereen heeft zo zijn of haar manieren om wat stoom af te blazen tijdens het werk. Een Australische journaliste opteert voor een serene ‘handoplegging', zo durft ze toe te geven.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Nadia Bokody werkt als journaliste voor het magazine Shesaid. Tussen haar schrijfwerk door neemt ze, net als al haar collega's, koffiepauzes. Maar terwijl haar collega's rustig bijpraten met een tas koffie of een sigaret, verdwijnt de 34-jarige brunette naar haar thuis of naar het toilet op het werk.

Niet om een kleine of grote boodschap te gaan afleveren, wel om een lichamelijke climax te bereiken. “Terwijl mijn collega's een sigaret opsteken of tien minuten moeten wachten op hun Starbucks-koffie, begin ik aan een masturbeersessie. Meestal ga ik daarvoor even naar huis voor een kort onderonsje met mijn vibrator, maar soms kan ik niet zo lang wachten. Dan sluip ik naar het toilet, steek ik mijn telefoonoortjes in en surf ik naar een pornowebsite tot mijn stressniveau weer gekalmeerd is. Een kwartier later verschijn ik weer opgewekt en meer gefocust ten tonele, helemaal klaar om de rest van de dag te trotseren”, schrijft ze.

Bewezen voordelen

Volgens Bokody is haar opvallende strategie gezonder dan de typische verpozingen. “Mijn unieke ontstresstactiek heeft wetenschappelijk bewezen voordelen, in tegenstelling tot het hersenloze scrollen door de sociale media en het verorberen van zoetigheden, wat vaak gebezigd wordt tijdens koffiepauzes”, klinkt het.

Gevraagd naar ‘of het wel binnen de huisregels valt', benadrukt de Australische vrouw dat een werkgever niet het recht heeft om je te zeggen wat je al dan niet mag doen tijdens je koffiepauzes. “En al zeker niet als je, zoals mij, vlakbij je werk woont en kunt masturberen in je eigen slaapkamer. Maar als je niet genoeg tijd hebt, is het toilet een even subtiele plek om een ‘solovluggertje' te doen”, aldus Bokody.

Blijkbaar is Nadia Bokody niet de enige die zich hieraan ‘zondigt'. Uit een enquête van Hot Octopuss is gebleken dat maar liefst 40 procent van de werknemers al eens gemasturbeerd heeft op het werk.