Kanye West verdwijnt alweer van sociale media

Rapper Kanye West is na een korte terugkeer, alweer verdwenen van sociale media. De 41-jarige ster is niet meer te vinden op Twitter en Instagram. In het verleden kreeg hij felle kritiek op sommige van zijn posts. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Wie West een beetje volgde op sociale media, wist ook dat hij niet verlegen zat om een straffe uitspraak. Vorige vrijdag was het alweer zover. De ster opperde om het dertiende amendement van de Amerikaanse grondwet af te schaffen. Het artikel gaat over slavernij in Amerika. Na de felle kritiek, kwam hij met een nieuwe tweet op de proppen waarin hij zei dat hij bedoelde dat het dertiende amendement moest worden aangepast.

Afrika

Het is niet duidelijk waarom de rapper zijn profielen heeft verwijderd. Het zou ergens logisch lijken dat hij dit deed na de zoveelste kritiek, maar het zou ook te maken kunnen hebben met zijn reis naar Afrika. Hij zou daar nieuwe muziek willen maken en terug willen keren naar zijn roots. In 2017 ging de man van Kim Kardashian ook al eens van de rader, waarna hij pas een jaar later terugkeerde. Dit keer is zijn comeback maar van korte duur.