Kat wordt aangevallen door andere kat, maar zijn reactie is hilarisch! (video)

Katten kunnen (nog) niet praten, maar ze zijn wel verstandig genoeg om hun ongenoegen te uiten. Deze kater doet dat op een wel heel originele manier.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Kristiina Wilson deelt samen met haar drie katten Babby (2), Steve (11) en Kitten Man (2) een appartement in New York. De 42-jarige vrouw heeft een eigen zaak waarbij ze het gedrag van katten analyseert en bijstuurt, Cattitute Adjustment. Ze maakt onder meer gebruik van ‘praatknoppen' die ‘ja' of ‘nee' zeggen. Zo zal de kat met de ‘nee'-knop aangeven dat ze bijvoorbeeld geen zin heeft om naar buiten te gaan.

Inventieve reactie

Onlangs werd Steve aangevallen door Kitten Man. Meteen daarna duwt Steve met zijn pootjes tot driemaal toe op de ‘nee'-knop om duidelijk te maken dat hij het gedrag van Kitten Man niet apprecieert. Knap, maar grappig tegelijkertijd. Niet verwonderlijk dat Kristiina het uitschatert van het lachen.

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight