Kato Callebaut naar spoed nadat ze aangevallen wordt door hond (foto)

‘The Starlings'-zangeres Kato Callebaut werd vandaag aangevallen door een hond tijdens het lopen. Buiten enkele lichte verwondingen stelt ze het goed.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De 29-jarige zangeres ging vandaag joggen in Oostende. Uit het niets werd ze aangevallen door een Rottweiler. Ze moest meteen naar de spoed, maar intussen gaat het goed met haar.

Geen aanleiding

Ze deelde haar akelige verhaal op Instagram. Ze vindt het vreemd dat het allemaal zo plots gebeurde zonder enige aanleiding. “En toen bezocht ik de spoedgevallen van Oostende. Tijdens mijn loop werd ik ineens aangevallen door een Rottweiler. Ik ben oké, heb slechts een wonde en enkele kneuzingen. Vreemde vrijdag, mannekes. Ik deed niets bijzonders. De hond viel aan en ik snap er niks van. Gelukkig was het een vriendelijk baasje en had ik zoals gewoonlijk veel lagen aan”, klinkt het.

News

meer News

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight