Kato Callebaut: "Nooit gedacht dat ik iemand zou vinden die ik zo graag zie"

Kato, die we nog kennen uit ‘Idool 2011', heeft de verjaardag van haar vriend Tom Dice op romantische wijze gevierd. Ze schreef een pakkend bericht voor hem op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

In 2011 won Kato Callebaut de sympathie van zowat elke Vlaming toen ze met haar ukelele auditie deed voor ‘Idool'. Ze behaalde uiteindelijk de finale, maar werd jammer genoeg tweede.

Samen liedjes schrijven

Vorig jaar maakte haar vriend Tom Dice, die ons land in 2010 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Me and My Guitar', bekend dat hij een relatie heeft met de 28-jarige zangeres uit Leuven. “We kennen elkaar al lang. We schoten altijd goed met elkaar op, maar we hadden nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Op de momenten dat onze paden in het verleden kruisten, waren we vaak allebei niet vrij. Het kon toen niet. Tot we samen liedjes begonnen te schrijven (ze treden samen op onder de naam ‘The Starlings'; red.) Ik doe dat graag met haar, want ik heb haar altijd een begenadigd schrijfster gevonden. De sfeer tussen ons zat altijd goed en dus zijn we ook buiten de studio wat meer met elkaar beginnen omgaan. Op een van die avonden hebben we beslist ervoor te gaan. Het voelt prettig, ik ben heel blij”, vertelde hij eerder in Het Laatste Nieuws.

"Man van mijn leven"

Maandag stapte de Oost-Vlaamse zanger op tram 3, en dus schreef Kato geen liedje, maar wel een mooi bericht voor hem op Instagram. “Man van mijn leven. Mijn beste vriend, grootste liefde en mooiste ziel. Nooit gedacht dat ik iemand zou vinden die ik zo graag zie, die mezelf mooier maakt en die me zo hard doet lachen. Happy birthday, op naar de volgende 30 jaar”, klinkt het.

De auditie van Kato Callebaut tijdens 'Idool' in 2011: