Katy Perry bevallen van eerste kindje

De Amerikaanse zangeres Katy Perry en de Britse acteur Orlando Bloom zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dat maakte Bloom bekend op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

“Welkom op de wereld, Daisy Dove Bloom. We zweven met liefde en verwondering door de veilige en gezonde komst van onze dochter”, kondigde Bloom de geboorte van hun dochtertje aan. Voor Katy Perry (35) is het haar eerste kindje, Bloom (43), heeft al een zoon, Flynn (9), uit zijn vorige relatie met het Australische model Miranda Kerr.

Niet alle bevallingen even succesvol

Als ambassadeurs van UNICEF beseffen ze dat (onder meer door het coronavirus) niet alle bevallingen even goed verlopen door het gebrek aan schoon drinkwater, zeep, vaccins en medicijnen tegen ziektes. “Maar we weten dat wij de gelukkigen zijn en niet iedereen zo'n vredige geboorte kan ervaren zoals dat bij ons het geval was. Als ouders van een pasgeboren baby breekt dit onze harten en leven we nu meer dan ooit mee met ouders die het moeilijk hebben”, klinkt het.

Doneren

Ze roepen daarom op om geld te doneren aan UNICEF. “Door UNICEF te steunen, zorg je voor een veilige start in het leven en creëer je een gezondere wereld voor ieder kind. We hopen dat jullie hart zal bloeien van gulheid”, besluiten ze.