Ken je deze nieuwe Star Warspersonages al?

door
Jelle
Leestijd 1 min.

Om je helemaal voor te bereiden op Star Wars Episode VII, stellen wij alvast enkele nieuwe personages aan je voor. Maak kennis met Finn, Rey, Kylo Ren en Kapitein Phasma!

Finn

 

Finn, gespeeld door de 23-jarige Britse acteur John Boyega, is een overgelopen soldaat van de Eerste Orde. Zijn schip is gestrand op de kale planeet Jakku, waar hij Rey ontmoet. Finn zal lid van het Verzet worden aan de zijde van Poe Dameron. We zien hem zich meten met Kylo Ren met de lightsaber.

Rey

Het gaat over de heldin van dit nieuwe luik. De rol van deze plunderaarster van wrakken op Jakku wordt gespeeld door Daisy Ripley, een 23-jarige Britse actrice die we kennen van de Britse series ‘Silent Witness' en ‘Mr. Selfridge'. Rey ziet haar lot veranderen wanneer ze Finn en Han Solo ontmoet.

Kylo Ren

Het is Adam Driver (‘Girls') die schuilt achter het masker van de duistere Kylo Ren, de nieuwe belangrijkste schurk van de saga. Als bewonderaar van Darth Vader, wiens outfit en zwart masker hij geleend heeft, zal hij alles doen om het Verzet neer te slaan.

Kapitein Phasma

Na haar schitterende vertolking als Brienne Torth in ‘Game of Thrones' zien we Gwendoline Christie hier in een al even sterke rol. Kapitein Phasma is een geduchte officier belast met de strijd van de soldaten van de Eerste Orde tegen het Verzet.

News

meer News