Ken lost pikante details over Temptation Island

Verleider Ken heeft in een interview met de Nederlandse YouTube-ster Anna Nooshin een pikante roddel gelost over Temptation Island. De vrijgezellen zouden zich ondeugend hebben gedragen tijdens de dreamdates van de koppels.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

In de video geeft Ken een antwoord op enkele roddels. Zo geeft hij toe dat hij op oudere vrouwen viel toen hij achttien jaar oud was. Hij ontkent wel dat hij hiervoor betaald werd. "Ze waren rond de dertig jaar en hadden gewoon meer levenservaring." Dat is zijn seksleven ten goede gekomen.

De Nederlander weerlegt ook de roddel dat hij enkel zou hebben deelgenomen aan Temptation Island om zijn muziekcarrière te boosten. "Ik vond het zelfs riskant om deel te nemen, omdat ik bang was dat het schadelijk zou zijn voor mijn carrière."

Orgie

Verder blikt de langharige man nog even terug op het Temptation-avontuur. Daarbij lost hij enkele pikante details. "Acht koppels gingen op dreamdate, dus er bleven nog zes vrijgezelle dames en heren over. Die gingen samen naar een hotel en toen we terugkwamen, had iedereen het met iedereen gedaan."