Kendall Jenner post naaktfoto, maar fans hebben meer oog voor haar tenen

Het Amerikaanse model Kendall Jenner heeft wat artistiek naakt van zichzelf op Instagram gepost. Hoewel haar hele lichaam op de foto's te bewonderen valt, kijken de fans toch vooral naar haar voeten.
door
pieter.van.der.elst
Leestijd 1 min.

Met bijna 88 miljoen instagramvolgers deelde realityster en model Kendall haar foto's. Je zou verwachten dat de meeste aandacht naar haar zwart-witte evakostuum gaat, maar dat is buiten enkele fans gerekend.

Lange tenen

Het is vooral de foto waar de Kardashian-telg op een tafeltje zit die opvalt. "Haar tenen zijn compleet walgelijk, maar zij ziet er wel prachtig uit", reageert iemand. "Wat is er mis met haar voeten?" en "Het lijken wel klauwen", laten andere fans weten.

Sommige volgers denken dat de manier van in beeld brengen achter de rare vorm van haar tenen zit. Op de andere foto die ze deelde, merken fans dan weer de lengte van haar tenen op.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight