Kerstalbum John Legend ligt in oktober al in de rekken

De kerstperiode lijkt voor velen onder ons nog wel veraf, maar John Legend blijkt al in de stemming te zijn. De 'All Of Me'-zanger heeft een nieuw album gemaakt en dat staat vol met kerstliederen. Fans kunnen 'A Legendary Christmas' al in oktober kopen. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

De zanger kondigt zijn 'A Legendary Christmas'-album aan in een video op Instagram. "Ik heb acht klassiekers en zes spiksplinternieuwe nummers opgenomen, speciaal voor jullie", klinkt het enthousiast. Daarnaast deelde hij ook een bijhorende foto en moesten zijn twee kinderen een kerstpakje aandoen.

Topartiesten

Voor zijn nieuwste plaat werden kosten noch moeite gepaard. Zo zullen onder andere Stevie Wonder en jazzbasist Esperanza Spalding op het album te horen zijn. Wie Legend live aan het werk wil zien moet snel zijn. John toert van 15 november tot het einde van het jaar in Amerika.

News

meer News

Spotlight

Ontdek waarom pizza zo verslavend is

Niemand eet ooit één stukje pizza. Wanneer je nog maar de krokante korst, zomerse kruiden en smeuïge mozzarella proeft, weet je dat je meer wilt. Dat is geen toeval: een studie van de University of Michigan, gepubliceerd in PloS One, verklaart waarom pizza o zo verslavend is.

meer Spotlight