Kerstversiering in Brits winkelcentrum niet bijster kindvriendelijk

Kerstmis is het familiefeest bij uitstek, een moment om met jong en oud de familiebanden nog eens aan te halen. In een winkelcentrum op het Britse 'Isle of Man' heeft de "x-rated" kerstversiering echter voor heel wat verbaasde blikken gezorgd.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Twee geëtaleerde ijsberen leken er namelijk wel heel goed overeen te komen. De compromitterende positie kwam voor de volwassenen best bekend voor.

Verbijsterde shoppers in het normaliter kindvriendelijke winkelcentrum zwierden meteen foto's op Twitter, met de melding dat deze beren het op z'n hondjes deden.

Om de zaken nog erger te maken, werd een andere beer in de hoek gezet die het koppeltje vanachter een boom leek te gadeslaan.

Eén bezoeker postte dat hij "geamuseerd, maar ook lichtjes verontrust was door de plaatsing van de ijsberen". Iemand anders vertelde dat "het er zeker uitzag alsof ze seks hadden, geen twijfel mogelijk".

Vormt U echter gerust uw eigen opinie.

(c) Twitter / @MrsManxTiger

Formele excuses

Het winkelcentrum heeft zich sindsdien verontschuldigd voor het obscene display en veranderde de positie van de beren.

In een verklaring op Facebook zeiden ze: "We willen onze klanten bedanken voor het feit dat ze dit jaar een beetje te veel gezelligheid bij onze ijsberen zagen in het atrium. We kunnen je geruststellen dat het display ondertussen is aangepast.

"Excuses aan iedereen die aanstoot nam aan onze enigszins interactieve display."