KFC brengt naar kip ruikende Crocs op de markt

Weinig mensen vinden Crocs uitzonderlijk mooi, maar toch weet het bedrijf immer hip te blijven. Het bedrijf achter de stappers ging al samenwerkingen aan met Balenciaga en Post Malone. Nu wordt er een poging gedaan met KFC.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

De twee merken hebben samen de KFC X Crocs Bucket Clog gecreëerd, een schoen die in beperkte oplage wordt verkocht. De Crocs zien er dankzij de print uit alsof ze in een krokant kippenjasje zijn gestoken, maar volgens CNN ruiken ze ook zo. En die overheerlijke geur hebben de klompen dan weer te danken aan twee geurige sleutelhangers die je erbij krijgt

"Stond op onze bucketlist"

Marketingverantwoordelijke van Crocs, Terence Reilly, is alvast razend enthousiast: “Een samenwerking met KFC stond bovenaan onze bucketlist. We vinden het geweldig om consumenten van over de hele wereld te verrassen met deze samenwerking. De rode en witte streep langs de zool verwijzen dan weer naar het logo van KFC.

De Crocs zijn dit voorjaar verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor mannen en vrouwen en gaan 60 dollar, zo'n 55 euro, kosten.