Kijkers 'Temptation Island' reageren gechoqueerd op transformatie Rosanna

Als er één programma is waar televisiekijkend Vlaanderen maar niet over uitgepraat geraakt, is het wel 'Temptation Island'. Kijkers zijn niet alleen in de ban van de escapades van Tim, Kevin, Mezdi en co, maar ook ex-deelneemster Rosanna blijft over de tongen gaan. De Nederlandse krijgt tegenwoordig heel wat kritiek op haar uiterlijk.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Een jaar na hun deelname aan 'Temptation Island' werden Rosanna en haar vriend Niels uitgenodigd bij de talkshow 'Temptationtalk' op de Nederlandse zender RTL 5. En die verschijning ging niet onopgemerkt. Heel wat kijkers merkten op dat het uiterlijk van de blondine tamelijk veranderd is.

"Je lijkt op een omgebouwde vent"

Een echte verrassing is het niet, want Rosanna steekt haar liefde voor plastische chirurgie niet onder stoelen of banken. Zo komt ze er openlijk voor uit dat ze haar lippen geregeld laat opspuiten, heeft ze haar borsten laten vergroten én toonde ze vorige week op YouTube dat ze aan haar billen had laten sleutelen. Toch reageren sommigen mensen gechoqueerd op haar transformatie.

"Rosanna, wat is er gebeurd?", vraag een twitteraar zich luidop af. "Blijf van anabolen, botox en alle andere nepzooi af", raadt iemand anders aan. "Je lijkt echt op een omgebouwde vent nu.".

— Claudia Zwiers (@ClaudiaZwiers) 5 april 2018

Jeetje Rosanna, kijk even naar je foto's en beelden van vorig jaar, toen had je echt wel een mooi snoetje. Blijf van anabolen, botox en alle andere nepzooi af. Je lijkt echt op een omgebouwde vent nu. Eeuwige zonde!#temptationtalk #temptationisland

— Pascal (@Sjalilala) 5 april 2018

Oooooohhhh Rosanne alles waar té voor staat is niet goed!

Je had van die lieve sproetjes.

— DutchJawbreaker (@DutchJawbreaker) 5 april 2018

— Denise (@DeniSee_1984) 5 april 2018

Ff serieus, Rosanna waarom? #temptationtalk pic.twitter.com/ZaM2qJv51N

— L O R E N A • (@LorenaZegt) 5 april 2018