KitKat brengt verjaardagsdoos uit met 35 verschillende smaken

Nestlé lanceert een deluxe box van KitKat ter gelegenheid van de 45ste verjaardag van de chocoladereep. De liefhebbers zullen er wel voor naar Japan moeten trekken, want de doos met 35 verschillende smaken is voorlopig alleen daar te koop.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Een van de smaken is 'Strawberry Tiramisu'. De smaak werd eerder dit jaar gecreëerd nadat het op nummer 1 belandde na een wereldwijde poll. Meer dan een half miljoen mensen nam deel aan de enquête. De doos werd opgedeeld in drie categorieën: 'Popular Classics', 'KitKat Chocolatery' en 'Regional Series'. Enkele opvallende smaken: 'Purple Sweet Potato', 'Adzuki Red Bean Paste Sandwich' en 'Tamaruya Honten Wasabi'.

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight