Koppel krijgt heel wat kritiek na onverantwoorde foto

Hun Instagramprofiel trakteert ons op heel wat idyllische beelden, maar toch leveren enkele foto's van het koppel Raquel en Miguel heel wat kritiek op. De Portugese reisbloggers hingen uit een rijdende trein voor een romantische foto, maar dat werd al snel door hun volgers onverantwoord genoemd.
door
chloe.festraets
Leestijd 3 min.

Het stel nam het spraakmakende kiekje in Sri Lanka. Voor een foto hingen de twee uit de trein, waarop Miguel het voorhoofd van Raquel kust. Het paar benadrukte dat de trein toen zeer traag reed, maar door een klein slippertje was de vrouw mogelijk in het ravijn beland.

Controverse

“Het maakt niet uit dat de trein traag reed! Het is dom en gevaarlijk. Bovendien inspireren jullie op die manier anderen om hetzelfde te doen. Snappen jullie dat dan niet”, klinkt het in een reactie. Met meer dan 241.000 volgers zouden ze voor heel wat abonnees een voorbeeld zijn.

“Riskeer je nu echt je leven voor een foto, zodat je die kan uploaden op sociale media? Of doe je dit omdat het je een kick geeft? Hoe is dit verstandig”, zegt nog één van hun volgers. “Twee idioten riskeren hun leven en andermans leven gewoon om likes te krijgen”, voegt een ander nog toe.

Het was ook niet de eerste keer dat het koppel zich waagt aan een gevaarlijke foto. Met een korte blik op hun profiel zie je dat ze wel vaker risico's nemen om een mooie foto te posten.