Koppel praat eerlijk over hun prachtige reis en Instagramfoto's

Als je naar de foto's van Sabrina en Jimmy Horel kijkt, is de kans groot dat je groen ziet van jaloezie. De tortelduifjes zeiden twee jaar geleden hun job op om met een Volkswagenbusje door Amerika te reizen. "Het is het beste en het ergste wat we ooit hebben meegemaakt", geven ze openhartig toe.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Wie naar de Instagrampagina van het duo surft, ziet meteen wat ze elke dag uitspoken. Met een retro-busje door Amerika reizen, om af en toe stoppen bij een adembenemend uitzicht. Dat klinkt als een droom voor menig man, maar Sabrina en Jimmy benadrukken dat de trip niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Sabrina noemt de reis het beste en het ergste wat haar ooit overkomen is. "Ik word voortdurend uitgedaagd om mijn grenzen af te tasten wat comfort betreft. Maar de vrijheid om te gaan naar waar je wil, maakt het wel de moeite waard", vertelt ze aan Daily Mail.

Waslijst aan problemen

"We komen veel problemen tegen. Denk maar aan agenten die in het midden van de nacht plots op ons raam kloppen om te zeggen dat we niet in onze auto mogen slapen, geen airco als het ontzettend warm is of geen verwarming als je bibbert van de kou, muggen en insecten die je lastig vallen, pech onderweg, mentale crisissen of ruzie maken met elkaar", somt ze haar frustraties op.

Ondanks alle strubbelingen wegen de negatieve kanten niet op tegen de positieve. En eerlijk toegegeven: als we de Instagramfoto's mogen geloven, ziet hun leventje er best oké uit.

A post shared by W A N D X R (@wandxrbus) on