Koppel vindt elkaar dankzij foutje op Facebook

door
Kevin
Leestijd 2 min.

Een Amerikaans koppel leerde elkaar kennen dankzij een bug op Facebook. Het echtpaar huwde in juni, maar plaatste hun verhaal afgelopen weekend op het internet.

In 2009 probeerde Schuler Benson Facebook te openen op zijn klaptelefoon. In plaats van zijn eigen account, bevond hij zich plots op dat van Celeste Zendler. Schuler had echter geen flauw benul wie Celeste was of hoe hij zich kon uitloggen van haar profiel.

Schuler vond er niets beter op dan berichten te beginnen plaatsen op het profiel, in de hoop dat iemand hem kon helpen. De vrienden van Celeste brachten haar op de hoogte van het probleem en samen gingen ze op zoek naar een oplossing. Pas nadat Celeste een vriendschapsverzoek naar Schuler stuurde, kon hij zich afmelden van haar profiel.

Celeste plande om de online vriendschap enkele dagen later ongedaan te maken. De twee raakten echter aan de praat en uiteindelijk bleek dat ze heel wat gemeenschappelijke interesses hebben. Een hechte vriendschap bloeide voort uit de bug. In juni 2013, zo'n vier jaar nadat het duo met elkaar in contact kwam dankzij het foutje op Facebook, ontmoetten ze elkaar voor het eerst.

Enkele maanden later besloot Celeste bij Schuler in te trekken en tegen de zomer van 2014 was het stel verloofd. In juni van dit jaar stapte het koppel in het huwelijksbootje. Nu, zes jaar nadat een foutje op het sociale medium tot heel wat verwarring leidde, besloot Benson om zijn verhaal te delen via Imgur. Een romantisch geluk bij een ongeluk!

Foto: Imgur / Schulerbenson