Laura Tesoro komt naar buiten met nieuwe vriend

De vlinders tieren welig in de vrouwelijke BV-buiken. Naast Cath Luyten en An Lemmens heeft
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

nu ook Laura Tesoro een nieuwe vriend. Zijn naam is Jordan, een jonge Antwerpenaar over wie weinig bekend is. Fans van Laura hadden al een tijdje in de gaten dat dezelfde jongeman aan haar zijde bleef opduiken. 

 

Een snoepreisje naar Boedapest, samen gezellig gaan schaatsen, of gewoon genieten van een drankje op café: altijd was Jordan erbij. Dat deed bij vele fans al een belletje rinkelen. Nu blijkt dat de twee jongelingen al sinds de zomer een setje zijn. "Laura en Jordan hebben inderdaad een relatie", zo bevestigt de manager van Tesoro.

Wie is Jordan?

Over Jordan is voorlopig niet veel bekend. Hij komt net als Laura uit het Antwerpse en zou nog studeren. Het hoe, wat, waar en wanneer de twee elkaar hebben leren kennen, lijkt voorlopig hun geheim te blijven.

Op sociale media deinst Laura er alvast niet van terug met haar 'catch' in de openbaarheid te treden. Zo postte ze onlangs een foto van hem op café in Amsterdam.

Foto Instagram Stories

Giovanni Kemper

Anders dan bij bij haar vorige relatie, kiest Laura nu dus voor een jongeman buiten de showbizz. Dat was niet zo bij Giovanni Kemper, die ze leerde kennen tijdens de dansshow ‘The Fabulous Sneakerboyz'.

Foto Belga / J. Gekiere

"We moesten samen dansen en Gio stelde voor om mij wat te helpen", zei Laura daar destijds over. "Op een bepaald moment moest hij mij optillen en weer neerzetten. Toen wist ik dat ik verliefd was. En ik hoop wel dat ik met hem kan oud worden." Dat heeft dus niet mogen zijn, al zijn 'Gio' en Laura nog steeds dikke vrienden. Hopelijk meer geluk met Jordan.