Lena Dunham for president

In de Verenigde Staten is het gebruikelijk dat sterren zich achter een presidentskandidaat scharen. Girls-frontvrouw Lena Dunham is erin geslaagd die gewoonte naar een next level te brengen.
door
Charlotte
Leestijd 1 min.

De actrice heeft de Instagram-account van Hillary Clinton helemaal overgenomen, en voert zo campagne voor de Democratische presidentskandidate.

Op de eerste foto poseert Dunham in patriottistische outfit, rood-wit-blauwe schoenen inbegrepen. Op de tweede foto poseert ze naast "dream babe" Abby Wambach, een beroemde Amerikaanse voetbalster. "Het maakt mij razend als mensen zeggen dat ik stem voor Hillary Clinton omdat ze een vrouw is", zo ventileert de feministische Dunham.

Foto Belga / S. Elsen

News

meer News

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight