LIFEHACK. Blokkeer de babyspam van je vrienden op Facebook

Kersverse ouders zijn maar wat fier op hun kroost. En hoe kunnen ze die fierheid beter uiten dan door het delen van foto's op sociale media? Heel leuk, maar tien oh-zo-schattige kiekjes later heb je er schoon genoeg van. Ontvrienden is nogal drastisch, maar nog een babysmoeltje kan je niet aan. Gelukkig is er nu een oplossing voor je probleem.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Wil je niet langer platgebombardeerd worden door de babyspam van je vrienden, dan biedt de plug-in van Skyn uitkomst. Het condoommerk was - net zoals jij - van mening dat er te veel babyfoto's verschijnen in je feed en besloot om het probleem aan te pakken.

1500 foto's

Volgens een onderzoek van Skyn zouden ouders in de eerste vijf jaar van hun ouderschap maar liefst 1500 foto's van hun kroost op sociale media posten. Leuk voor hen, maar niet iedereen heeft daar boodschap aan. Het merk ontwierp daarom een plug-in voor Google Chrome die al die schattige babyfoto's verbergt. De plug-in doet dat aan de hand van tags die worden gegenereerd dankzij artificiële intelligentie. Je weet dus wat gedaan als je al die babyspam beu bent.