LIFEHACK. Met dit middeltje creëer je makkelijk valse sproeten

Sproetjes: je hebt ze of je hebt ze niet. En dat kan best wel vervelend zijn, want niets zo mooi in de zomer als een met sproeten bezaaide neus. Bovendien zijn ze nu ook nog eens helemaal 'in' - voor zover dat kan met iets als sproetjes. Maar zelfs als je niet gezegend bent met de vrolijke vlekjes, kan je gewoon zelf aan de slag.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Je wist waarschijnlijk wel al dat je met een wenkbrauwpotlood of een kwastje en wat oogschaduw zonder al te veel moeite sproetjes kan creëren. In dat geval moet je de stipjes echter één per één aanbrengen, wat niet moeilijk is, maar wel wat tijd vergt.

UItgroeispray

TikTokster Olivia Shillito Buck bedacht echter een veel simpelere manier om sproetjes bij zichzelf te creëren. En het enige wat je daarvoor nodig hebt, is uitgroeispray en een beauty blender. Olivia gebruikt zelf de Magic Retouch spray van L'Oréal die ze vervolgens heel lichtjes ingedrukt houdt en op haar gezicht richt - ogen toe weliswaar! Zo komen er allemaal kleine druppels product op haar gelaat te zitten, die ze vervolgens een klein beetje uitblendt met de beauty blender. En hoppa, daar heb je het: prachtige sproeten op je snoet!

TikTok/@oliviashillitobuck