LIFEHACK. Zo moet je peper en zout gebruiken

Het peper- en zoutstel is zo doodnormaal dat we er geen aandacht aan besteden. Het hoort bij de standaard inrichting van elk restaurant. Is je eten niet gekruid genoeg? Dan schud je er gewoon wat peper en zout over. Toch?
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Twitter brengt redding

Fout. Het blijkt nu dat we het zout- en peperstel al heel ons leven verkeerd gebruiken. Zoiets simpel, hoe kan je dat nu fout doen? Wel, een Twitteraar liet zien hoe het dan wel moet. Wees voorbereid op de verrassing van de dag.

Ribbeltjes

Heb je ooit al gelet op de ribbeltjes onderaan het peper- en zoutvat? Die hebben dus wel degelijk een nut. Wij hadden er nog nooit bij nagedacht, maar het is ronduit geniaal. En het ziet er bovendien nog eens veel gemakkelijker uit ook. Wedden dat je dit volgende keer gaat uitproberen op restaurant?

News

meer News

Spotlight

7% van de Belgen had ooit ongeval met alcohol achter het stuur

Zeven procent van de Belgen had ooit een verkeersongeval waarbij alcohol achter het stuur meespeelde. Dat blijkt uit een Europese enquête. Bovendien kregen vorig jaar bijna 47.000 bestuurders een boete voor rijden onder invloed van alcohol, gemiddeld 128 per dag.

meer Spotlight