Lig lekker knus in deze pepperoni pizza

door
Roald
Leestijd 1 min.

Als je altijd droomt over pizza, waarom niet dromen in een pizza?

Claire Manganiello stelde zich dezelfde vraag en maakte daarom een pepperoni dekbed. De lakens zijn de saus en het beleg en de kussens de korst. Ondertussen heeft het dekbed al het gehele internet doen kwijlen.

Op dit moment is het pizzabed alleen een concept, maar Manganiello vertelde aan Mashable dat ze van plan is om het dekbed te realiseren voor zichzelf en alle pizza-liefhebbers.

"Ik kom uit Connecticut, waar ik best lekkere pizza heb gegeten in mijn jeugd. Maar toen verhuisde ik naar Viriginia en daar is de pizza afschuwelijk. Toen ik weer richting het noorden verhuisde voor school, besefte ik dat goede pizza niet vanzelfsprekend is en dat ik er elke dag van moet genieten alsof het mijn laatste spie is. Toen heb ik besloten dat ik pizza moet eren met kunst," vertelde ze aan Mashable.com.

Het idee achter haar kunstwerken met het thema pizza begon vorm te krijgen op een koude winternacht terwijl Manganeillo en een vriend op café gingen.

"We hadden het erover hoe mooi het zou zijn om onder een kaaslaag te kruipen op een stuk pizza en jezelf een weg naar buiten te eten."

Het eetbare deel uit het idee is nog niet verwezenlijkt, maar het pizzabed bezorgt haar wel veel aandacht deze zomer.