Lil Kleine opgepakt op Ibiza, verloofde bloedend gespot in hotellobby

Lil Kleine is zaterdag op Ibiza gearresteerd door de politie, na een uit de hand gelopen ruzie met zijn verloofde Jaimie Vaes. Dat vertellen bronnen aan het weekblad Privé. De manager van de rapper laat aan het ANP weten op de hoogte te zijn van «het voorval».

door
Metronieuws
Leestijd 2 min.

Jaimie Vaes, de moeder van Lil Kleine’s zoontje Lío, rende volgens bronnen gewond en bebloed de lobby van het hotel binnen. Haar kleding zou zijn gescheurd en de hotelkamer waar het stel verblijft, was vernield. Dat vertellen bronnen aan het weekblad. Na het zien van Vaes belde een receptioniste de politie, die toen op hun beurt de rapper meenamen naar het bureau. Daar zou hij nog steeds vastzitten. De agenten moesten wel naar hem zoeken, want hij had zich naar verluidt ergens in het hotel verstopt.

De manager van Lil Kleine kon nog niet bevestigen wat er is gebeurd. «Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.»

Foto’s Jaimie Vaes verwijderd

Op de Instagrampagina van Lil Kleine zijn alle foto’s met Jaimie Vaes opeens verwijderd. Dat is niet de eerste keer dat dat gebeurt. Het stel is al een aantal jaar samen, maar er gaan vaker geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn. Dan ontvolgen ze elkaar en verwijderen ze alle foto’s van hen samen. Maar dat dat nu gebeurt, nadat het nieuws over de mogelijke mishandeling naar buiten komt, werkt zeker niet in het voordeel van de rapper.