Linde Merckpoel heeft heuglijk nieuws! (video)

Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel heeft heuglijk nieuws aangekondigd: ze is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze bekend tijdens haar radioprogramma 'Bij Linde'.
door
quentin.soenens
Leestijd 2 min.

Tijdens het radioprogramma 'Bij Linde' verklapte Merckpoel dat ze een eerste kindje verwacht. "Het is geen project, maar een projectje", lachte ze. "Het is eigenlijk nu al bezig. Laat ik zeggen dat het nu nog een heel klein projectje is, maar het wordt groter en tegen begin december zou het ongeveer af moeten zijn. Ik doe het niet alleen, 't is een project met m'n lief en 't is er eentje voor het leven."

”Het is eruit, hoe mooi kan een zondag eigenlijk worden”, besloot Linde. Wim Lybaert, die te gast was in haar radioprogramma, was eveneens gelukkig met het nieuws: "Ik ben zo blij." Tijdens hetzelfde radioprogramma liet Linde ook weten dat ze vanaf dit najaar het online team van Eén zal versterken.

Merckpoel werkt al sinds 2008 voor Studio Brussel als presentatrice, maar concentreert zich sinds begin vorig jaar op de digitale kanalen van de zender. Ze maakte 'Linde vlogt/volgt' en 'Bij Linde', waarin ze luisteraars en kijkers verraste en verhalen bracht.

De presentatrice had tien jaar lang een relatie met Gilles De Coster. Eind 2017 liep die ten einde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Studio Brussel (@stubru) op