Lize en Ken uit 'Temptation Island' zijn uit elkaar

Twee jaar lang heeft het sprookje tussen Lize en Ken geduurd, maar daar is nu een einde aan gekomen. De twee hebben besloten hun eigen weg te gaan. “Als ik zie dat zij over een paar jaar al wil beginnen met kinderen, klap ik helemaal dicht”, vertelt Ken.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Lize en Ken leerden elkaar kennen op ‘Temptaton Island 2017'. Zij was er samen met haar toenmalige vriend Jefferson, hij als verleider. Al snel sloegen de vonken over tussen de twee en het duurde dan ook niet lang voordat Lize haar Jefferson dumpte en voor haar muzikant ging.

Andere toekomstvisie

Maar twee jaar later is het over & out, zo vertellen ze in ‘Temptation Talk'. “Het is kut, want we willen het allebei niet. Er is eigenlijk niets mis en ook niets misgegaan. Lize wilde samenwonen en ik heb gezegd: ik weet niet of ik daar klaar voor ben. Als ik zie dat zij over een paar jaar al wil beginnen met kinderen, klap ik helemaal dicht”, legt Ken uit.

Lize gelooft echter dat het probleem dieper zit. “Nu lijkt het alsof we uit elkaar gaan omdat ik een kind wil en jij niet, maar dat is totaal niet het geval. Het blijft een feit dat we op elk vlak een ander leven willen”, klinkt het.