'Lookalike' van Angelina Jolie geeft toe dat ze gelogen heeft

Een week geleden reageerde het internet gechoqueerd op de foto's van Sahar Tabar, een Iraans meisje dat als twee druppels water op Angelina Jolie wil lijken. Nu blijkt dat ze ons in het ootje genomen heeft. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Vorige maand schreven Turkse media nog dat Tabar meer dan vijftig operaties ondergaan heeft om de lookalike te worden van Jolie. Heel wat mensen stelden zich toen al vragen bij het verhaal van het 19-jarige meisje, en nu bevestigt ze dat het om een hoax gaat.

In plaats van aan haar lichaam te laten sleutelen, deed de tiener beroep op make-up en Photoshop om de nieuwe look te creëren. Aan de Russische nieuwssite Sputnik vertelt ze dat het maken van enge foto's gewoon een plezierige hobby is.

Commotie

Waarom Tabar nu naar buiten komt met de waarheid, is niet duidelijk. De kans is groot dat ze haar buik vol had van de gemene opmerkingen, want haar foto's hebben voor heel wat commotie gezorgd op sociale media.

News

meer News

Spotlight

CNN noemt Antwerpen een van de beste fietssteden ter wereld

De voordelen van een stad per fiets te verkennen, zijn al sinds jaar en dag bekend. En met het voorjaar in aantocht gaan we weer meer naar buiten. Ga voor een extra ommetje door de buurt of spring op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Nog op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsomgeving? CNN publiceerde onlangs een toplijst van de 10 beste steden ter wereld om per fiets te bezichtigen. En ook Antwerpen bemachtigt een plekje in deze lijst!

meer Spotlight